» Tips för att fixa en grym tjejkväll!

Tänkte ge några tips för att fixa en grym tjejkväll! Jag älskar att ha tjejkvällar med massa mys med mina Girls <3

Tema eller inte tema?

Jag tycker teman är kul, brukar ha det ganska ofta, men det är trevlig att bara träffas för att slappna av och ha det trevligt. Så jag skulle säga ha inte teman hela tiden, men strunta inte heller i dem. Jag har haft ett par teman, men det roligaste var nog gala! Jag hade gjort olika priskategorier som stämde in på mina kompisar och så fick de priser, vi åt gott och hade ”galakläder”. Annars har jag haft Rocktema, 60-tals, Kändistema då vi klädde ut oss till olika och lite annat.

Mat, snacks och gott.

Maten är viktig, men du behöver inte stå hela dagen och fixa med mat. Tacos, pizza och sådant är alltid gott och så kan man laga det ihop, vilket är trevligt. Annars är det en favorit att be alla ta med någon egen plockmat, som typ knytkalas.

Efterrätt

Jag brukar även bjuda på efterrätt, något enkelt och gott som typ marängswiss, eller min favorit, allas favorit om man gillar choklad: Ni hittar den här: Trippelchokladterrin.

trippelchokladterrin

trippelchokladterrin

Snacks

Be alla att ta med något, chips, dricka och liknande. Eftersom alla antagligen har samma smak så blir det alltid en kul blandning.

Aktiviteter

Jag brukar alltid göra Quiz som passar till temat som är på festen, eller bara musikfrågor. Annars några roliga lekar, femkamp eller liknande saker. Annars tittar vi alltid på film, tips på sådana kan jag lägga upp några någon annan gång. Annars bara vanligt tjejsnack.

Annat

Ibland så sover man över, om man har kompisar som tycker om det. Annars så kan man bara ha mysiga kvällar. Det är alltid mysigt att ha lite glamour, dricka ur fina glas och så.

En bild från en av våra senaste tjejkvällar, mysigt som alltid.

BILDER 702 redigera




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo